Betrokken en dichtbij: samenwerking met Uitvaartverzorging Monuta Jacqueline Reijers.

 

Als mantelzorgmakelaar bouw ik een vertrouwensband op met mijn cliënten. Aandacht specifiek gericht op de juiste zorg en een luisterend oor is hierbij van groot belang. Adviseren en ondersteunen van verschillende wensen en behoefte op allerlei gebieden zijn belangrijk. Uitvaartverzorgster Jacqueline Reijers deelt deze visie. Zij begeleidt families en nabestaanden voor, tijdens en na een overlijden. Daarom werken wij nauw met elkaar samen en ontzorgen wij gezamenlijk mensen en hun nabestaanden.

 

De diensten waarvoor u bij mij terecht kunt, zitten in het verlengde van elkaar.  In eerste instantie bespreek ik met mijn cliënten de zorgvraag maar daarmee stoppen mijn diensten niet. Ontzorgen is daarin de hoofdmoot, en daarbij hoort ook de vraag: Wat heeft u al geregeld omtrent de uitvaart? Is er behoefte om hiervoor uw wensen op papier te zetten dan schakel ik Jacqueline Reijers in voor het maken van een afspraak.

 

Nabestaanden bespreken met Jacqueline Reijers vaak de onrust die ze voelen rondom de zorg en ondersteuning nu ze alleen achter blijven. Omdat zowel Mantelzorgmakelaar Elise Lentjes als Monuta Jacqueline Reijers dezelfde kwaliteit bieden, verwijzen wij onze klanten graag naar elkaar door. Wij weten dat u dan verzekerd bent van een betrokken en betrouwbare partij.

 

Over Uitvaartverzorging Monuta Jacqueline Reijers

Jacqueline Reijers begeleidt samen met haar 2 uitvaartverzorgers Lion Fransen en Rachelle van Kempen families bij het verlies van hun dierbare in de regio De Liemers, Maas&Waal en Doesburg. Wij hebben ruime ervaring als uitvaartverzorger en daardoor kennen wij de lokale gebruiken, tradities en afscheidslocaties. Wij beschikken over een unieke afscheidstuin aan het water op onze eigen locatie Huize Vossendel.

 

Elise Lentjes

 

Parallelweg 36

6922 HR  DUIVEN

(085) 04 98 898

info@eliselentjes.nl